Kia lielais krosovers parādīts klientiem (+ FOTO)

Dienvidkorejas autobūves kompānija Kia Ņujorkas Fashion Week ietvaros parādījusi savu jauno krosoveru Telluride, kas kļūs par izmēros lielāko ražotāja piedāvājumā.

Telluride ir astoņvietīgs automobilis, kas savā ikdienas ietērpā pirmoreiz debitēs 2019.gada sākumā – Detroitas autoizstādē, savukārt Ņujorkā izrādīta modifikācija ar īpaši greznu salonu un ceļojumiem sagatavotu aprīkojumu.

Automašīnas interjers izceļas ar ādas apdari un dekoratīviem elementiem no koka un alumīnija. Ar ādu apvilkti arī spoguļu korpusi un durvju rokturi, bet uz jumta uzmontētais “ekspedīciju” bagāžnieks izgatavots no koka un alumīnija. Izstādes eksemplāram ir sliekšņu un bamperu aizsardzība, 20 collu riteņu diski, kā arī bagāžas nodalījuma apdare ar metālu un ādu. Komplektu papildina vinča, šnorkelis, kāpnītes vieglākai jumta bagāžnieka piekļūšanai un rezerves riteņa stiprinājums pie aizmugures vāka.

Tiek ziņots, ka Telluride varēs iegādāties ar 3,0 litru sešcilindru motoru, kas aizgūts no sedana Quoris, kā arī divlitru četrcilindru turbo motoru, kas attīsta 238 Zs jaudu un 353 Nm griezes momentu.

ASV tirgū Kia Telluride sāks pārdot 2019.gada sākumā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.