AvtoVAZ modernizējis Lada 4×4

Gatavojot Lada 4×4 2019.modeļu gadam, AvtoVAZ pievienojis jaunu komplektāciju Black Edition, kā arī dažus vizuālus uzlabojumus, ko iegūs visas versijas.

Visas Lada 4×4 versijas saņems jaunu sarkanas un oranžas krāsas kombinācijas mērinstrumentus, bet komplektācija Luxe – elektriski regulējamus un apsildāmus sānu atpakaļskata spoguļus, kas līdz šim bija pieejami vien versijai Urban. Luxe iegūst arī jauna dizaina vieglmetāla riteņu diskus.

Jaunā komplektācija Black Edition maksās 598 000 rubļu (aptuveni 7500 eiro). Šajā versijā Lada 4×4 būs krāsota Pantera melnā tonī un komplektēta ar melnas krāsas lietajiem diskiem, savukārt salons ar uzlabotu vibroizolāciju iepriecinās ar kondicionieri un elektriski regulējamiem un apsildāmiem spoguļiem.

Lada 4×4 bāzes modelis aprīkots ar 1,7 litru 83 Zs (129 Nm) benzīna motoru, kas darbojas kombinācijā ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Pilnpiedziņas automobilim ir arī sadales kārba un starpasu diferenciāļa bloķēšana.

Augusta beigās, Maskavas autoizstādē, AvtoVAZ nodemonstrēja konceptu Vision 4×4, kas rāda, kāda varētu izskatīties Lada 4×4 jaunā paaudze, ko ražotājs sola 2022.gadā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.