ASV uzbūvēts limuzīns – lidmašīna (+ FOTO)

ASV kompānija Jetsetter pārbūvējusi kompakto biznesa klases lidmašīnu par luksusa limuzīnu ar pielaidi koplietošanas ceļiem.

Mobilās elektronikas izstādē KnowledgeFest nodemonstrēts Lear Jet – neparasts limuzīns, kas radīts uz nelielas lidmašīnas bāzes.  Tas arī izskatās kā lidmašīna ar visu asti un pilota kabīni, taču – spārnu tam nav, bet aviācijas motorus aizstāj V8 benzīna agregāts.

Lear Jet interjers veidots kā lielākajai daļai limuzīnu – ar komfortabliem sēdekļiem, griestu un grīdas izgaismojumu, kvalitatīvu audio sistēmu un multimediju sistēmas ekrāniem. Savukārt pilota kabīnē ir tikai viens sēdeklis, toties daudz dažādu ekrānu, kas acīmredzot domāti, lai informētu vadītāju par to, kas notiek visapkārt transportlīdzeklim.

Virsbūves krāsai izvēlēts efektīgs Red Carpet tonis, ko vēl vairāk izceļ diožu izgaismotās aviācijas dzinēju nišas, kas tika atstātas, lai pasvītrotu limuzīna-lidmašīnas kopējo stilu.

Zināms, ka projekts uzsākts jau 2006.gadā, bet pabeigts tikai pirms dažām dienām.  Lear Jet ir pielaide koplietošanas ceļiem un kompānija to plāno izmantot reklāmas nolūkos.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.