Škoda uzsāk modernizētās Fabia ražošanu

Vakar, 10.augustā Čehijas autobūves kompānija Škoda uzsāka modernizētā mazauto Fabia ražošanu. Tiek ziņots, ka jaunais modelis piedzīvojis nelielas vizuālas un tehniskas izmaiņas.

Modernizēto Fabia var atpazīt pēc savādākiem bamperiem un lukturiem, kas gan priekšā, gan aizmugurē tagad izmanto diožu tehniku, savukārt dārgākajās komplektācijās mazauto lukturi iegūs līkumu izgaismošanas funkciju. Vēl viena labi saskatāma vizuālā atšķirība – reflektori aizmugures buferī.

Izmaiņas skārušas arī salonu, kur iebūvēts labāk uztverams mērinstrumentu panelis un jauni dekori, piemēram, alkantara apdarei līdzīgā sēdekļu sānu apdare, kas pieejama komplektācijai Style. Viduskonsolē iebūvētas divas USB ligzdas, kas aizmugures pasažieriem ļaus uzlādēt savus viedtālruņus vai planšetes, bet, izmantojot Skoda Media Command lietotni, multimediju sistēmu varēs pārvaldīt arī no aizmugures.

Motoru klāstu veidos četri benzīna motori ar 60 un 75 Zs (abi MPI), kā arī 95 un 110 Zs (abi TSI) jaudu, no kuriem jaudīgāko varēs kombinēt ar septiņu pakāpju DSG divsajūgu pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.