Ķīniešu-britu uzņēmums MG prezentē jaunu krosoveru HS (+ FOTO)

Ķīniešu-britu kompānija iepazīstinājusi ar jauno krosoveru MG HS, kas pārdošanā nonāks jau septembrī. Automobilis apveltīts ar pilnpiedziņu un 225 Zs jaudīgu motoru.

Jaunā krosovera dizains veidots koncepta X-Motion stilā, bet interjera noformējums līdzinās sedanam MG6. Krosovers ieguvis pilnībā digitālu 12,3 collu mērinstrumentu paneli, multimediju kompleksu ar 10,1 collu displeju un panorāmas jumtu. Dārgākajām komplektācijām būs pieejami sporta sēdekļi un salona komforta izgaismojums 64 variantos.

HS apveltīts ar pusautomātiskās vadības funkciju MG Pilot, kas ietver adaptīvo kruīzkontroli un sistēmu, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas. Pieejama arī sistēma, kas brīdina par šķēršļiem aklajā zonā.

Motoru klāstā iekļauts divlitru četrcilindru benzīna motors, kas attīsta 225 Zs jaudu un 360 Nm griezes momentu. MG HS tiek komplektēts ar pilnpiedziņu.

MG HS paredzēts galvenokārt Ķīnas tirgum, taču netiek izslēgti arī citi tirgi, kur par tā galveno konkurentu tiek uzskatīts Nissan Qashqai.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.