SCG piesaka jaunu retro stila sporta auto (+ FOTO)

Kompānija SCG paziņojusi par jaunu projektu – retro izskata sporta auto, kas iegūs nosaukumu SCG006.

Itālijas kompānija Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG), ko dibinājis pazīstamais amerikāņu uzņēmējs Džeimss Glikenhauss, uzsākusi darbu pie jauna projekta. Pagaidām gan informācija ir visai skopa, taču pirmie publicētie tīzeri ļauj noprast, ka divdurvju sporta auto izskats tiks veidots Ferrari 250 stilistikā, savukārt uz sāniem izvadītās izplūdes sistēmas caurules nepārprotami norāda uz Shelby Cobra.

Kā izdevies uzzināt izdevumam CarAdvice, SCG006 iegūs oglekļa šķiedras virsbūvi, V8 Chevrolet LT4 benzīna motoru un sešu pārnesumu mehānisko pārnesumkārbu.

Pērn Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG) prezentēja īpaši vieglas konstrukcijas superauto 004S, kas atšķīrās ar neparastu sēdvietu formulu 1+2 – līdzīgi, kā leģendārajam superauto McLaren, kur vadītājs sēž priekšā pa vidu, bet abi pasažieri – nedaudz aizmugurē viens otram blakus. SCG04 pamatā bija oglekļa šķiedras arhitektūra un virsbūve, tādēļ automobiļa svars, neraugoties uz pieclitru 650 Zs (720 Nm) astoņcilindru motoru, sasniedza vien 1179 kg.

Interesanti, ka kopš 2017.gada SSG ir saņēmis patstāvīga autoražotāja statusu ASV. Kompānijas plāns paredz, ka šogad tā izgatavos 6-8 automobiļus, bet 2019.gadā – 8-10.

SCG006 Foto: Publicitātes attēls

SCG004

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.