Lada Xray Cross debitēs augusta beigās

AvtoVAZ atklājis jaunu informāciju par Lada Xray Cross – hečbeka Xray modifikācju, kas atšķirsies ar plastikāta virsbūves aizsargiem un paaugstinātu klīrensu.

Lada Xray Cross ir palielinātas pārgājības modelis priekšējo riteņu piedziņu, 200 mm klīrensu, sliekšņu un riteņu arku uzlikām un jumta reliņiem. Jaunais modelis ir lielāks par Xray standarta versiju, garumā sasniedzot 4171 mm. Salonā būs jauni sēdekļi, krāsaini dekori un spilgtāki mērinstrumenti.

Zināms, ka Cross modeļa motoru piedāvājums būs analogs Xray hečbekam, bet pirmizrāde notiks Maskavas autoizstādē augusta beigās.

Uz Renault Sandero bāzes izstrādātā Lada Xray tirdzniecība sākās 2016.gada februārī. Sākumā pircējiem tika piedāvāta versija ar 110 Zs Nissan motoru un kārbu, bet vēlāk klāstam pievienojās bāzes versija ar AvtoVAZ 1,6 litru 106 Zs dzinēju. No 2016.gada pavasara Xray var nopirkt arī ar 1,8 litru 122 Zs agregātu un robotizēto pārnesumkārbu. Komplektā ar jaudīgāko dzinēju Xray 100 km/h sasniedz 10,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 183 km/h.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.