Audi laiž klajā modernizēto TT/TTS saimi (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija Audi iepazīstinājusi ar atjaunināto TT saimi, kas turpmāk būs pieejami ar jaudīgāku benzīna dzinēju un pašmāju tirgū maksās no 35 000 eiro.

Audi prezentējis modernizēto TT/TTS saimi, kas tirgū nonāks līdz gada beigām un būs pieejama kā kupejas un rodstera modelis. Modernizācijas gaitā abi tikuši pie diožu gaismām (LED matricu par piemaksu) priekšā un aizmugurē, jauniem bamperiem un trīsdimensiju radiatora restes. Jau bāzes aprīkojumā būs arī 17 collu riteņu diski, apsildāmi spoguļi, lietus un gaismu sensors, multifunkciju stūres rats. 

Dīzelis no motoru piedāvājuma svītrots, tādēļ turpmāk TT rodsters un kupeja būs pieejami tikai ar divlitru benzīna dzinēju divās versijās – ar 197 (+17 Zs) un 245 Zs (+15 Zs), savukārt TTS modelim paredzēts 306 Zs spēcīgs motors, kas 100 km/h ļauj sasniegt 4,5 sekundēs.

Spēka agregātu varēs kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko vai septiņu pakāpju robotizēto (papildmaksa) pārnesumkārbu. Gan kupeju, gan rodsteru varēs pasūtīt priekšējo riteņu piedziņas vai pilnpiedziņas versijā. Cena Vācijā – no 35 000 eiro.

2021.gadā ražotājs sola pilnīgi jaunu TT modeli.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.