Volkswagen pastāsta par jauno T-Cross (+ FOTO)

Volkswagen publicējis braucoša prototipa attēlus un jaunu informāciju par savu jaunāko krosoveru T-Cross, kas kļūs par vācu kompānijas piekto modeli Eiropas tirgū šajā automobiļu segmentā.

Volkswagen atklājis, ka T-Cross būs pieejams piecās aprīkojuma versijās, iegūs pārbīdāmu aizmugures sēdekli un dīleru salonos ieradīsies jau šoruden.

Motoru klāstu veidos trīscilindru agregāti ar 1,0 (95; 115 Zs) un 1,5 litru (150 Zs) benzīna, kā arī 1,6 litru (95 Zs) dīzeļa dzinējiem, bet transmisiju sarakstā ir piecu un sešu pakāpju mehāniskā, kā arī robotizētā divsajūgu pārnesumkārba.

T-Cross aprīkojumā būs 18 collu riteņu disk, ciparu mērinstrumentu panelis, multimediju sistēma ar 8 collu ekrānu, bezvadu uzlāde viedtālrunim, četras USB pieslēgvietas un Beats 300 vatu audio sistēma.

Krosovers apveltīts ar 455 litru kravas telpu, ko palielina līdz 1281 litriem, ja nolaiž aizmugures sēdekļu atzveltnes. Aizmugures sēdeklis ir pārbīdāms par 15 cm, ja nepieciešams vēl vairāk vietas bagāžai. Jau sērijveida komplektā būs Front Assist sistēma ar ārkārtas bremzēšanas funkciju un gājēju atpazīšanu, bet par piemaksu varēs iegūt adaptīvo kruīzkontroli, aklās zonas uzraugu un parkošanās palīgu.

Par VW mazākā krosovera konkurentiem tiek uzskatīti tādi modeļi, kā Nissan Juke, Citroen C4 Aircross un Peugeot 2008.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.