Aizmāršīga vadītāja dēļ benzīntankā sadeg svešs Lamborghini Huracan (+ VIDEO)

ASV, kāda aizmāršīga autovadītāja dēļ benzīntankā sadedzis svešs Lamborghini Huracan Performante, nodarot tā īpašniekam lielus zaudējumus.

Lamborghini īpašnieks piedalījies Goldrush Rally no Bostonas līdz Lasvegasai, taču pusceļā atgadījusies nelaime – uzpildot degvielu Mobil 1 benzīntankā, viņa automašīna sadegusi. Kā liecina informācija Instagram, blakus Lamborghini savā minivenā degvielu pildījis kāds Chrysler īpašnieks. Kad tvertne bijusi pilna, viņš uzsācis braukt neizņemot pistoli, bet benzīns no norautās šļūtenes uzlijis Lamborghini, kas momentā uzliesmojis degvielai saskaroties ar sakarsušajām izplūdes sistēmas caurulēm.

Lai gan izsauktie ugunsdzēsēji ieradušies ātri, izglābt itāļu varenauto neizdevās – aptuveni 270 000 eiro (jaunas mašīnas cena) vērtais Lamborghini izdedzis pilnībā.

Goldrush Rally startēja 22.jūnijā, bet finišēja aizvadītajās brīvdienās. Pasākumā varēja piedalīties, iemaksājot 20 000 dolāru, bet galveno dalībnieku masu veidoja īpašnieki ar Audi, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Lexus, Maserati, Mclaren, Mercedes-AMG un uzlabotiem Mercedes S-klases spēkratiem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.