Veltījums jubilejai – Fiat 500 pārtop par retro stila mini pikapu ar dušu (+ FOTO)

Atzīmējot modeļa Jolly 60.gadu jubileju, Itālijā laists klajā Fiat 500 īpašais modelis Spiaggina, kas tiks saražots ierobežotā 1958 eksemplāru lielā skaitā.

Fiat 500 Spiaggina (pludmales) atšķiras ar divkrāsu virsbūvi, hromētiem spoguļu korpusiem, izpūtēja uzgali un virsbūves dekoriem, retro stila 16 collu riteņu diskiem, durvju rokturiem un virsbūves dekoriem.

Mazauto tiks piedāvāts vienīgi kabrioleta versijā ar nelielu kravas nodalījumu aizmugures sēdekļu vietā.  Spiaggina apdarei izmantoti ūdens necaurlaidīgi materiāli, bet bagāžniekā ierīkota duša. Neparasto risinājumu klāstu papildina zems vējstikls retro spīdsteru stilā un drošības stienis ar iebūvētu papildu bremžu lukturi.

Kompaktā pikapa motortelpā atrodas 1,2 litru atmosfēriskais benzīna motors, kas attīsta 69 Zs jaudu un atbilst Euro-6 atgāzu normatīviem, taču automobilis būs pieejams arī ar citiem Fiat 500 spēka agregātiem.

Jubilejas modelis tiks izlaists 1958 eksemplāru lielā skaitā, kas atbilst tā dzimšanas gadam, bet cena sāksies no atzīmes 21 350 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.