Chevrolet prezentējis krosoveru Blazer (+ FOTO)

Chevrolet Blazer atgriežas kā vidējās klases krosovers, nostājoties starp modeļiem Equinox un Traverse.

Chevrolet laiž klajā piecvietīgu krosoveru, kam nolēmis izmantot savulaik ražotā (1969.-2005.gads) apvidnieka Blazer nosaukumu. Amerikāņu kompānijas piedāvājumā tas ieņems vietu starp modeļiem Equinox un Traverse, no pēdējā aizgūstot arī platformu. Tiesa, atšķirībā no Traverse, kas var būt septiņvietīgs, Blazer būs pieejams ar divām sēdekļu rindām.

Blazer veidots agresīvā stilā un izceļas masīvu radiatora resti, šauriem diožu lukturiem un paaugstinātu motora pārsegu. Klientiem būs pieejamas trīs aprīkojuma komplektācijas: bāzes, Premier, RS, trīs riteņu disku izmēri (18-21 collas), Chevrolet Infotainment 3 multimediju sistēma ar 8 collu ekrānu, Apple CarPlay un Android Auto atbalstu, bezvadu uzlādi viedtālrunim. Elektronisko palīgu sarakstā adaptīvā kruīzkontrole, automātiskā bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju, joslas uzturētājs, atpakaļskata kamera.

Pilnpiedziņas krosovera bāzes versiju komplektēs ar 2,5 litru 197 Zs četrcilindru atmosfērisko motoru, bet jaudīgāko modifikāciju – ar 3,6 litru V6, kas attīsta 306 Zs. Kombinācijā ar spēka agregātiem darbosies deviņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Chevrolet Blazer tiks ražots General Motors rūpnīcā netālu no Meksikas pilsētas Monterejas. Tirgū tas gaidāms 2019.gada sākumā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.