Toyota dīleru centrā izliek avārijā iznīcinātu Camry (+ FOTO)

Visai neparasts eksponāts izlikts apskatei dīleru centrā Toyota of Surprise, ASV, Arizonas štatā. Tas ir avārijā praktiski iznīcināts Toyota Camry sedans, kas neraugoties uz smago korpusa deformāciju pilnībā saglabājis vadītāja dzīvību un veselību.

Savā Facebook vietnē dīleris ierakstījis, ka viņu vadītājs Ramons Suaress ar šo automobili devās uz lidostu, lai sagaidītu klientu. Pa ceļam viņš iekļuva avārijā – Camry no aizmugures ietriecās kravinieks, uztriecot sedanu citam kravas auto, kas brauca tajā pašā virzienā. Neraugoties uz spēcīgo triecienu, Camry salons palika neskarts, visas durvis varēja atvērt un vadītājs no tā izkāpa neskarts.

Toyota of Surprise vadītājs atzīst, ka ražotājs ieteicis sadragāto mašīnu aizvākt, bet viņš atteicies, jo vēlējies klientiem uzskatāmi parādīt, cik drošs pasažieriem ir Toyota ražotais automobilis. Vēlāk arī markas pārstāvji mainījuši domas un piedāvājuši sarīkot svētku pasākumu.

Jaunākā Toyota Camry paaudze izgatavota uz TNGA platformas ar pārstrādātām deformācijas zonām. Sedana virsbūvei izmantots izturīgs un īpaši izturīgs tērauds, bet izturība pret vērpi tam ir par 30% lielāka nekā iepriekšējās paaudzes modelim.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.