BMW X7 ātrumpārslēgu greznos Swarovski kristāli

BMW krosoveru flagmaņa X7 ātrumpārslēgu greznos Swarovski kristāli. Vēlāk šādu selektoru saņems arī 8.sērija un nākamās paaudzes X5, ziņo BMW Blog savā interneta izdevumā.

Minētais izdevums raksta, ka X7 pārnesumu selektoram ir Swarovski kristālu un hroma apdare, tāpat kā iDrive multimediju izvēles grozāmslēdzim, kas kļuvis plānāks un izskatīgāks.

 “Septītā iksa” aprīkojumā būs arī digitālais mērinstrumentu panelis, jaunākās paaudzes xDrive multimediju komplekss, aktīvais M diferenciālis, kas līdz šim nebija pieejams BMW pilnpiedziņas modeļiem, pneimatiskā piekare, piecu zonu klimatkontrole, priekšējie sēdekļi ar masāžas funkciju, nakts redzamības sistēma, bezceļu pakete.

Gandrīz 5,1 m garais un septiņvietīgais X7 tiks komplektēts ar 4,4 litru astoņcilindru motoru un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Piedāvājumu kuplinās sešcilindru motori (3,0 litru benzīna un dīzeļa agregāti) un hibrīdiekārta no 7.sērijas, kas šajā gadījumā attīsta 326 Zs. Tiek pieļauts, ka BMW X7 iegūs arī īpaši jaudīgu modifikāciju ar 6,6 litru divpadsmit cilindru motoru. Arī šis agregāts tiktu aizgūts no 7.sērijas sedana, kur tas attīsta 610 Zs jaudu un 810 Nm griezes momentu.

BMW X7 ražošana paredzēta Spartanburgas rūpnīcā, ASV. Tirgū to gaida 2018.gada beigās. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.