625 zirgi sedanam – BMW atklāj jaudīgā M5 vēl jaudīgākās versijas Competition tehniskos datus

Vācijas autobūves kompānija BMW darījusi zināmus sedana M5 vēl jaudīgākās modifikācijas Competition tehniskos datus. Zināms, ka modeļa prezentācija notiks 8.maijā, bet ražošana startēs jūlijā.

BMW M5 Competition astoņu cilindru motora jauda no standarta 600 Zs palielināta līdz 625 Zs, griezes momentam paliekot pie tiem pašiem 750 Nm. Līdz ar to 100 km/h četrdurvju sedans tagad sasniedz 3,3 sekundēs, bet 200 km/h pārvar pēc 10,8, kamēr standarta M5 šim pašam vingrinājumam vajag 3,4 un 11,1 sekundes. Maksimālais ātrums abiem modeļiem vienāds – 305 km/h ar piebildi, ka izvēlēta opciju sarakstā iekļautā M Driver`s pakete.

Visi Competition eksemplāri saņems stingrāku un zemāku piekari, savādāka tembra izplūdes sistēmu, melnu antispārnu uz bagāžnieka vāka, 20 collu M 789 modeļa riteņu diskus ar dubultiem Y burta formas spieķiem. Īpaši jaudīgā versija jau no rūpnīcas izbrauks dāsnākā komplektācijā, piemēram, ar Bowers & Wilkins audio sistēmu “uz borta”.

BMW M5 Competition prezentācija notiks 8.maijā, jūlijā startēs ražošana, bet pirmos pasūtītos automobiļus klienti saņems septembrī.

Kamēr tas nav noticis, BMW jaudīgās tehnikas cienītājiem jāizlīdzas ar 600 Zs jaudīgo standarta M5, kas Vācijā maksā no 117 900 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.