Eksperti izvēlējušies labākos auto interjerus (+ FOTO)

Amerikāņu izdevums Ward’s Auto nosaucis automobiļus, kas apveltīti ar viskvalitatīvākajiem saloniem. Uzvarētāju noskaidrošanai tiek pieaicināti eksperti un šāds saraksts tiek publicēts katru gadu.

Mēneša laikā žurnālisti novērtēja 40 salonus pēc vairākiem parametriem: estētika, komforts, drošība, izmantoto materiālu kvalitāte, informācijas un izklaides sistēmas un vadītāja vispārējās ērtības. Rezultātā izkristalizējās šī gada uzvarētāji un tie ir: Chevrolet Equinox, Hyundai Kona, Infiniti QX50, Kia Stinger, Lexus LS 500, Lincoln Navigator, Porsche Panamera, Ram 1500, Range Rover Velar un Toyota Camry. 

Atsevišķas vietas netika izdalītas, tā kā automobiļi pārstāv dažādas cenu kategorijas, taču tika atzīmēts, ka šogad salonu noformējumam visbiežāk izmantota sarkanā krāsa – piecās mašīnās no reitinga var atrast šādas krāsas akcentus.

Pērn par uzvarētājiem šajā vērtējumā kļuva Alfa Romeo Giulia, Bentley Bentayga, Buick LaCrosse, Honda CR-V, Lexus LC 500, Lincoln Continental, Maserati Levante, Mazda CX-9, MINI Countryman un Subaru Impreza.

Chevrolet Equinox

Hyundai Kona

Infiniti QX50

Kia Stinger

Lexus LS 500 Foto: Publicitātes attēls

Lincoln Navigator

Porsche Panamera

RAM 1500

Range Rover Velar

Toyota Camry

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.