Chevrolet modernizējis Malibu, Spark un Cruze

ASV autobūves kompānija Chevrolet veikusi modernizāciju trīs saviem modeļiem: Spark, Cruze un Malibu. Visi nosauktie tikuši pie jaunas priekšējās daļas noformējuma, Spark ieguvis automātiskās bremzēšanas funkciju, bet Malibu – pirmoreiz sporta versiju.

Mazauto Spark izveidots jauna dizaina bamperis, radiatora režģis un lukturi ar modernu gaismu tehniku. Standarta komplektā tagad 10 gaisa drošības spilveni, atpakaļskata kamera un kondicionieris. Hečbeka motortelpā atrodas 1,4 litru 99 Zs atmosfēriskais benzīna motors, kas var darboties kombinācijā ar mehānisko pārnesumkārbu vai variatoru.

Chevrolet Cruze saime, ko pārstāv sedans un hečbeks, kopā ar jaunu priekšpuses dizainu saņēmis aizmugures lukturus ar diožu elementiem, vairākus jaunu riteņu disku variantus un vienu jaunu (tumši brūns) salona apdares versiju. Modernizētā Cruze aprīkojumā būs multimediju sistēma ar septiņu collu skārienekrānu, WiFi, LTE, Bluetooth atbalstu un dzinēja attālinātās iedarbināšanas un klimatkontroles iekārtas pārvaldīšanas iespēju. Elektronisko palīgu arsenālā ir joslas uzturēšanas sistēma, aklās zonas uzraugs, parkošanās palīgs un aizmugurējo sānu zonas uzraudzības sistēma.

Sedana Malibu sportiskā versija RS izceļas ar melnu radiatora režģi, 18 collu riteņu diskiem un izplūdes sistēmu ar diviem „stobriem”. RS modelim ir arī aizmugures spoileris, bet kompānijas logotips ir melns hromu saglabājot vien kontūras apmalēm.

Malibu ar 1,5 litru 162 Zs turbo motoru tagad tiek piedāvāts ar variatora transmisiju agrākās sešu pakāpju automātiskās kārbas vietā.

Neskaitot 162 Zs turbo motoru, Chevrolet Malibu pieejams ar 253 Zs spēcīgu divlitru motoru un hibrīdsistēmu, kas attīsta 185 Zs.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.