Cadillac krosoveru saimei pievienojas vismazākais modelis XT4 (+ FOTO)

ASV autobūves kompānija Ņujorkas autoizstādē prezentējusi savas krosoveru saimes vismazāko modeli – XT4, kas tirgū konkurēs ar BMW X1, Audi Q3 un Mercedes-Benz GLC.

4,60 m garais Cadillac XT4 ieguvis priekšējos lukturus apgriezta L burta veidā un melnu radiatora resti ar hromētu apmali, 18 collu riteņu diskus, nelielu spoileri, sliekšņu aizsargus un jumta reliņus. XT4 apveltīts ar 637/1385 litru ietilpības bagāžas nodalījumu, astoņu collu multimediju sistēmas ekrānu, priekšējo un atpakaļskata kameru, sporta sēdekļiem, četrām USB pieslēgvietām un sporta sēdekļiem.

No opciju saraksta pircējs varēs izvēlēties, piemēram, Bose audio sistēmu, bezvadu uzlādi viedtālrunim vai gaisa jonizācijas sistēmu. Salonam paredzēti septiņi noformējuma varianti.

Krosovera motortelpā atrodas četru cilindru benzīna turbo motors ar 240 Zs jaudu un 2,0 litru tilpumu. Spēka agregāts strādā kombinācijā ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Degvielas taupīšanas nolūkos motors apgādāts ar cilindru atslēgšanas tehnoloģiju.

Cadillac XT4, ko varēs pasūtīt ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu, ASV tirgū kļūs pieejams jau šoruden, cenas sāksies no atzīmes 35 790 eiro.

Cadillac XT4 tiks piedāvāts arī Eiropas tirgū, kur varētu maksāt aptuveni 35 000 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.