Namībijas prezidents izvēlas UAZ Patriot (+ VIDEO)

Āfrikas valsts Namībijas prezidents Hage Gotfrīds Geingobs sveicis valsts iedzīvotājus Neatkarības dienā no īpaša parādes kabrioleta, kam tiek izmantots pārbūvēts krievu UAZ Patriot apvidus auto.

Krievu mediji ziņo, ka Namībijas aizsardzības ministrija kļuvusi par pirmo UAZ speciāli ceremoniāliem pasākumiem izveidotās modifikācijas pircēju, turklāt spriežot pēc izdevumā The Namibian publicētajiem attēliem, iegādāti vairāki eksemplāri.

No Patriot standarta modeļa īpašā modifikācija atšķiras ar vaļēju virsbūvi, aizmugurē piemontētām trepēm, atbalsta rokturiem, īpašu salona apdari un krāsojumu. Automobilim nav aizmugures durvju.

Neskaitot militārās parādes un citus svinīgus pasākumus, īpašos UAZ var izmantot izbraucieniem pa dabas parkiem, rezervātiem un safari, uzsvaru liekot uz valstīm ar siltu klimatu.

Pērnā gada augustā Maskavā sarīkotajā Off-Road Show UAZ parādīja Patriot, kas aprīkots ar bezceļu paketi. Komplektā bija iekļauta vinča, stūres mehānismu aizsargi un palielinātas kapacitātes akumulators.

Savukārt novembrī ražotājs uzlaboja apvidus auto aprīkojumu ar jaunu multimediju sistēmu, kurai ir septiņu collu ekrāns, atbalsts Android iekārtām un WiFi pieslēguma funkcija. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.