Opel Corsa tagad arī sportiskajā GSi versijā (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija Opel prezentējusi mazauto Corsa sportisko modifikāciju GSi, kas tirgū nonāks vēl līdz šī gada beigām.

Trīsdurvju Cors GSi aprīkota ar īpaši precīzu, Nirburgringas trasē noslīpētu OPC šasiju un stūres iekārtu. Automobilis ieguvis jaunu motora pārsegu, 18 collu riteņu diskus, sarkanas krāsas bremžu skavas, īpašu aerodinamiskā aprīkojuma komplektu ar lielākām gaisa atverēm un spoileri, karbona imitācijas spoguļu korpusus un sporta izplūdes sistēmu ar hromētiem uzgaļiem.

Salonā būs ar ādu apvilkta stūre un ātrumpārslēgs, alumīnija pedāļi un Recaro sēdekļi, Intelli-Link multimediju sistēma ar Android Auto un AppleCar atbalstu.  

Tehnisko informāciju ražotājs neatklāj, tomēr daži avoti apgalvo, ka Corsa GSi tiks aprīkota ar 1,4 litru 150 ZS benzīna turbo motoru, kas sportiskajam mazauto ļaus sasniegt maksimālo ātrumu 207 km/h, pirmajam simtam tērējot 8,9 sekundes.

Sagaidāms, ka šī būs aktuālā modeļa pēdējā modifikācija, jo jau nākamgad tiek gaidīta jaunā Corsa, kas izmantos jaunā partnera – franču alianses PSA tehnoloģijas, galvenos mezglus un komponentes dalot ar Peugeot 208.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.