“Kia Optima” jaunā veidolā (+ FOTO)

Dienvidkorejas autoražotājs “Kia” atklājis modernizētā vidējās klases modeļa “K5” (pie mums “Optima”) attēlus.

Feislifta gaitā “Optim ieguvusi jaunu radiatora režģi ar vertikālām restītēm agrāk izmantotā šūnu raksta vietā, lukturus ar izliektu apakšmalu (agrāk bija taisni), savādāku bamperi  ar trīs segmentu dienasgaismām. Jauns buferis un lukturi būs arī aizmugurē.

Salonā iebūvēti jauni sēdekļi, mērinstrumentu panelis un multimediju sistēma. Sedans ieguvis jaunu stūri un diožu salona apgaismojumu. Opciju saraksts papildināts ar jaunām iespējām, piemēram – “K5” logotipa izgaismojums, kas parādās uz zemes atverot durvis, adaptīvā kruīzkontrole ar joslas noturēšanas funkciju.

Pagaidām modernizētais modelis pieejams vien pašmāju tirgū un tur tas nopērkams ar 1,6 litru 180 Zs benzīna turbo motoru, 2,0 litru atmosfērisko agregātu, kas attīsta 163 Zs, kā arī 1,7 litru dīzeļdzinēju, kura jauda ir 141 Zs. Izveidota arī videi draudzīgāka versija – LPG modifikācija ar 2,0 litru 151 Zs motoru. Transmisiju sarakstā sešu pakāpju mehāniskā un automātiskā pārnesumkārba, septiņu pakāpju “robots” ar diviem sajūgiem.

Modernizētā modeļa cena vēl netiek atklāta, tādēļ atgādināsim, ka Latvijā “Kia Optima” aktuālo modeli var iegādāties par cenu, sākot no 23 190 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.