“Volkswagen” parāda pirmo jaunās “Jetta” attēlu

Vācijas autobūves kompānija “Volkswagen” publicējusi pirmo oficiālo jaunās paaudzes sedana “Jetta” attēlu. Pirmizrādi modelis svinēs jau pēc dažām nedēļām – janvārī gaidāmajā Detroitas motoršovā.

Savā septītajā paaudzē “Jetta” pāriet uz “Volkswagen” koncerna universālo MQB platformu, kas nozīmē amerikāņiem tik svarīgo pieaugumu telpas plašumā. Arī jaunā modeļa dizains veidots pakārtojoties Ziemeļamerikas tirgum un izcelsies ar kupejveida formu.

ASV tirgum motoru piedāvājumā iekļauti benzīna 1,4 un 2,0 litru turbo agregāti, turklāt mazākais no tiem varēs strādāt kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Citos tirgos “Jetta” varēs sastapt ar atmosfēriskajiem 1,5 un 1,6 litru motoriem.  

Mediji vēsta, ka “Jetta” salons līdzinās jaunākajam “Golf”, lai gan tieši ar interjeru saistījās lielākā intriga – agrāk izplatītā informācija lika domāt, ka jaunā Jetta varētu saņemt pilnīgi jaunu iekštelpas risinājumu, ko pēcāk pārņemtu gaidāmais astotās paaudzes “Golf”.

“Volkswagen Jetta” galvenais noieta tirgus ir ASV, taču tas pieprasīts arī citur, kur klienti dod priekšroku automobiļiem ar sedana tipa virsbūvi, piemēram Ķīnā un Krievijā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.