1 miljons eiro – Putina izbrāķēto limuzīnu mēģina pārdot atkārtoti (+ foto)

Pārdošanā izlikts ZIL-4112R (ЗИЛ-4112Р) – limuzīns, ko kompānijas “АМО ЗИЛ” un „Депо-ЗИЛ” savulaik būvēja Krievijas prezidenta “īpašās nozīmes garāžai”.

Putins pašmāju konstruktoru veikumu izbrāķēja un automašīna nonāca pārdošanā. 2016.gadā par to prasīja 1,2 miljonus dolāru un arī šoreiz cena ir līdzīga – 70 miljoni rubļu jeb aptuveni 1 miljons eiro.

Limuzīna pārdevējs uzsver, ka pēc komforta un greznības automobilis visus šāda veida transportlīdzekļus, ieskaitot Cadillac, Maybach un Rolls-Royce. Tas piedāvā visas iespējamās ekstras, tajā skaitā divu zonu klimatkontroli pasažieru salonam, sēdekļu, stiklu un žalūziju elektro regulācijas, bāru, ledusskapi, pasažieru salona atdalošajā starpsienā iebūvētu LCD televizoru, audio sistēmu, pēc Pullman tehnoloģijas konstruētu salonu, drošības spilvenus vadītājam un pasažieriem.

 Zināms, ka Putina izbrāķētais limuzīns izstrādāts uz ZIL-41047 bāzes, taču ir tik pamatīgi pārbūvēts, ka no donora pāri palikuši vien „durvju rokturi un motora pārsegs”. Tagad automobilim ir par 200 mm garāka riteņu bāze, sešas durvis un sešas sēdvietas.

Pārdevējs norādījis, ka limuzīnam nav aizsargbruņu, taču ir iespēju uzstādīt īpašu kapsulu, kas pasargātu pasažierus no teroristu uzbrukumiem.

 

Foto: Ekrānšāviņš no Motor.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.