Kaļingradā nozog vēl kūpošu „BMW” vraku un nodod lūžņos

Krievijas mediji raksta par bezprecedenta gadījumu Kaļingradā, kad īpašniekam nozagts burtiski pirms 20 minūtēm nodedzis „BMW”.

“Interfax.ru”, atsaucoties uz Iekšlietu daļas preses dienesta informāciju vēsta, ka policijā vērsies kāds Kaļingradas iedzīvotājs, kurš apgalvojis, ka burtiski 20 minūtes pēc tam kad ugunsdzēsēji apdzēsuši viņa „BMW” markas automobili, sadegušais vraks no ielas malas pazudis.

Policija uzsākusi meklēšanu un zaglis drīz vien atrasts. Izrādījies, ka tas ir 37 gadus vecs recidīvists, kurš ieraugot uz ielas vēl kūpošo „BMW”, piezvanījis uz metāllūžņu uzpirkšanas punktu un piedāvājis to kā savu. Noziedznieks apgalvojis, ka ir mašīnas īpašnieks, bet dokumentus iznīcinājusi uguns.

Metāllūžņu uzpircēji ieradušies norādītajā vietā, savākuši sadegušo automašīnu un samaksājuši viltus īpašniekam 30 000 rubļu (430 eiro).

Attiecībā pret aizdomās turēto uzsākta krimināllieta saskaņā ar Krievijas Federācijas Kriminālkodeksa 158. panta 2. daļu (zādzība), kas draud ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pat pieciem gadiem.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.