Tikai 99 eksemplāri – “Aston Martin” parāda 600 Zs universālu (+ foto)

Britu kompānija “Aston Martin” prezentējusi sportisko universālu “Vanquish Shooting Brake”, kas izgatavots sadarbībā ar itāļu virsbūvju meistariem “Zagato”.

“Aston Martin” atklājis jaunumu, kas izstrādāts sadarbībā ar leģendāro itāļu ateljē “Zagato” un pievienosies britu kompānijas ekskluzīvo automobiļu saimei kurā iekļauta sarī kupeja, kabriolets un spīdsters.  

“Aston Martin Zagato Vanquish Shooting Brake” ir trīsdurvju universāls, kas paredzēts diviem braucējiem. Automobilim ir kupejai līdzīgs jumts, kas piedod tam īpaši sportisku izskatu, no oglekļa šķiedras izgatavoti virsbūves paneļi un atmosfēriskais V12 motors ar 5,9 litru darba tilpumu un 600 Zs jaudu, kas ir par 27 zirgspēkiem vairāk nekā standarta “Vanquish S”.

“Aston Martin” atklājis, ka ekskluzīvo modeļu saimei tiks izgatavoti pavisam 325 automobiļi: 99 kupejas, 99 “Shooting Brake” universāli, 99 “Volante” rodsteri, kā arī 28 spīdsteri. Visus aprīkos ar to pašu spēka kompleksu – 600 Zs V12 motoru, kas strādā pārī ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Zināms, ka viens ekskluzīvās saimes automobilis maksās vismaz 850 000 dolāru.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.