“AvtoVAZ” parādījis visdārgāko “Vesta” versiju (+ foto)

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ uzsākusi modeļa Lada Vesta visdārgākās modifikācijas Exclusive tirdzniecību. Pašmāju tirgū tā maksā 763 400 rubļu (10 783 eiro), kas ir par 27 500 rubļu (390 eiro) dārgāk nekā līdzšinējais topmodelis Luxe.

No standarta versijas Exclusive atšķiras ar ekskluzīvo virsbūves toni Carfagen (bēša metālika), kā arī bēšas un melnas krāsas salikuma ādas un alkantara salona apdari.

Vizuālo atšķirību sarakstā arī melnas krāsas centrālie statņi ar versijas logotipu, spoileris uz bagāžnieka vāka, hromēts izplūdes sistēmas izvads, melni-sudraboti riteņu diski 16 collu formātā, tekstila grīdas paklājiņi, dekoratīvās metāla uzlikas pedāļiem un salona komforta apgaismojums.

Motortelpā atrodas 1,8 litru 122 Zs motors, kas no rūpnīcas tiek piegādāts komplektā ar mehānisko pārnesumkārbu. Robotizētā pārnesumkārba tiek piedāvāta par papildu maksu – 25 000 rubļu (350 eiro).

Exclusive versijas aprīkojumā būs arī klimatkontrole, apsildāms vējstikls, multimediju sistēma ar navigāciju un atpakaļskata kameru, apsilde priekšējiem sēdekļiem, apsildāmi un elektriski regulējami spoguļi, stabilizācijas sistēma un funkcija, kas palīdz uzsākt braukšanu pret kalnu.

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.