“Nissan Patrol”, kas “nogalināja” “Porsche 918 Spyder” (887 Zs) (+ video)

“Youtube” video atklāta tehniskā informācija par apvidus auto “Nissan Patrol”, kas sprinta sacīkstēs ir pārāks par šķietami neuzveicamo “Porsche 918 Spyder”.

Hibrīda superauto “Porsche 918 Spyder” ir vācu kompānijas jaudīgākais modelis, kas, pateicoties 887 Zs spēka iekārtai 100 km/h sasniedz 2,9 sekundēs. Tas ir viens no planētas ātrākajiem varenauto, kuru sprinta distancē var apsteigt vienīgi retais. Lai cik neliktos dīvaini, viens no šiem retajiem ir šķietami lempīgais un smagais apvidus auto “Nissan Patrol” ar vairāk nekā 2 tonnu pašmasu. Standartā tas aprīkots ar 285 Zs sešcilindru dzinēju, kas par  spēkošanos ar “Porsche” neļautu pat sapņot, ja ne “F Performance Garage”, kas, izmantojot “Nissan GT-R” komponentus, pārvērtusi „Patrol” par īstu monstru.

Tagad tas aprīkots ar “T1 Race Development” izstrādāto “R35 Nissan GT-R VR38” 4,1 litru motoru, kas attīsta 1900 Zs, jaudai atbilstošu pārnesumkārbu, augstas veiktspējas bremzēm u.c. komponentiem. Automašīna pārbūvēta Japānā, bet tagad atrodas Dubaijā – kādas turīgas arābu ģimenes īpašumā. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.