AvtoVAZ publicē pirmos Lada Vesta SW un Vesta SW Cross salona attēlus (+ foto)

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ parādījusi divu jaunumu, Lada Vesta SW universāla un tā ‘”visādceļu” modifikācijas SW Cross salona attēlus, apstiprinot, ka tirgū abi modeļi nonāks jau šogad.

Lada Vesta SW salons līdzinās konceptam Vesta SE Cross un izceļas ar oranžas krāsas akcentiem, kas izmantoti durvju, sēdekļu un priekšējā paneļa apdarei, pieskaņojoties mērinstrumentu skalu oranžajam sagrafējumam.

Lada Vesta SW universāla maksimālā ietilpība ar nolaistām aizmugures sēdekļu atzveltnēm ir 825 litri. Aizmugures sēdekļa atzveltni var sadalīt proporcijās 1/3 vai 2/3, bagāžnieka grīdai ir divi līmeņi, iekārtotas papildu nišas un trīs tīkli, kas palīdzēs nostiprināt kravu.

Universāla priekšējiem sēdekļiem ir apsilde ar trim intensitātes režīmiem, salonā centrālā konsole ar elkoņbalstu un sīklietu glabātuvi, USB pieslēgvieta, 12V rozete, atdzesējams cimdu nodalījums (14 litri), aizmugurējo sēdekļu elkoņbalsts ar glāžu turētājiem.

Automašīna ir 4410 mm gara, 1764 mm plata un apveltīta ar 2635 mm riteņu garenbāzi. No Vesta sedana tā atšķiras ar augstāku klīrensu (178 mm) un plastikāta virsbūves aizsargiem.

Savukārt “visādceļu” modifikācija Vesta SW Cross, kas veidota pēc līdzības ar 2015.gada konceptu Cross Concept, ir 14 mm garāka un 21 mm platāka nekā universāls, bet klīrenss palielināts līdz 203 mm.   

Motoru piedāvājums vēl netiek atklāts, tomēr krievu mediji raksta, ka universālam paredzēts 1,6 litru benzīna motors ar 106 ZS, kā arī jaudīgāks 1,8 litru motors ar 122 Zs.

Zināms, ka abi modeļi tiks ražoti Iževskas rūpnīcā, bet Lada Vesta SW Cross, visticamāk, kļūs par krievu autoražotāja visdārgāko sērijveida modeli tā vēsturē.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.