Amerikānis pārbūvē “Hyundai Genesis” biznesa sedanu par pikapu (+ foto)

Automobiļu tirdzniecības portālā “Craigslist” ievietots sludinājums, kurā kāds amerikānis piedāvā 2015.gada “Hyundai Genesis”, kas pārbūvēts par pikapu. Automašīnas cena – 16 500 dolāru.

Sludinājumam pievietotajā tekstā īpašnieks norādījis, ka 2015.gadā izlaistās automašīnas noskrējiens ir tikai 1400 jūdzes (aptuveni 2250 km), bet pārbūve veikta tādēļ, ka “Genesis” bija iekļuvis nopietnā avārijā, kurā cieta spēkrata priekšējā un aizmugurējā daļa.

Pēc tam, kad sedana priekšpuse tika atjaunota, īpašnieks izlēma piepildīt senu sapni – pārbūvēt to par pikapu. Amerikānis neslēpj savu pieķeršanos jaudīgajam korejietim un tieši šim modelim – sākot ar 2009.gadu viņa īpašumā bijušas piecas “Genesis” automašīnas.

Pārbūvei izmantotas alumīnija plāksnes no kurām izveidota atklāta kravas platforma bez aizmugures borta un lieli dubļusargi, kas nosedz aizmugures riteņus. Konstrukciju papildina izturīgs aizmugures buferis un agrāko laiku kravas mašīnām līdzīgi lukturi. Īpašnieks apgalvo, ka kopējais konstrukcijas svars samazinājies, kā rezultātā ar 420 ZS V8 motoru un astoņu pakāpju automātisko kārbu aprīkotais automobilis kļuvis vēl ātrāks.

Īpašnieks piebilst, ka viņam ir 77 gadi, viņš jūtoties noguris un pikaps tiek pārdots pēc neliela incidenta, kad kāds nelabvēlis izsitis automašīnas aizmugurējo stiklu un saskrāpējis virsbūvi ar atslēgu.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.