Pirmais “Maybach” apvidnieks tiek pārdots par 1,3 miljoniem eiro (+ foto)

Vācijas dīleris “R-Company” ievietojis sludinājumu automobiļu pārdošanas vietnē Mobile.de, par 1,3 miljoniem eiro piedāvājot iegādāties ekskluzīvo apvidus auto “Mercedes-Maybach G650 Landaulet”, ko kompānija saņems 28.maijā.

Klients, kurš nepažēlos prasīto summu, varēs lepoties ar to, ka kļuvis par vienu no pirmajiem “Mercedes-Maybach G650 Landaulet” īpašniekiem.

Ekskluzīvais spēkrats, kas savu oficiālo pirmizrādi nosvinēja šā gada februārī, ir “Maybach” markas pirmais apvidus auto. Zem motora pārsega iebūvēts 630 ZS (1000 Nm) spēcīgs 12 cilindru motors ar 6,0 litru darba tilpumu.

Automašīnai ir “Landaulet” tipa virsbūve ar nolaižamu jumtu tās aizmugures daļā, paceļama starpsiena, kas atdala salona priekšējo un aizmugures daļu, kā arī S-klases limuzīna sēdekļi ar apsildes, ventilācijas, elektriskās regulēšanas un masāžas funkcijām.

“Mercedes-Maybach G650 Landaulet” ir 450 mm klīrenss, bet riteņu garenbāze sasniedz 3,4 m, kas ir par 578 mm vairāk nekā parastajam G-klases apvidus auto, kas ir Landaulet modeļa pamatā.

Pavisam plānots izgatavot vien 99 šādus automobiļus. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.