“Jeep” nodemonstrē sešvietīga apvidus auto konceptu (+ foto)

Uz Šanhajas motoršovu ASV autobūves kompānija Jeep atvedusi konceptu “Yuntu” – liela izmēra sešvietīgu apvidus auto, kas, kļūstot par sērijveida modeli, sāks pildīt kompānijas flagmaņa lomu Ķīnas tirgū.

Plānots, ka sērijveida modelis uz konveijera stāsies jau nākamgad. Amerikāņu apvidnieks tiks ražots  GAC-FCA kopuzņēmumā Guandžou un Āzijas tirgū tas konkurēs ar tādiem modeļiem, kā “Volkswagen Teramont”, “Ford Edge” un “Toyota Highlander”.

Šanhajā prezentētais koncepts izceļas ar šauriem horizontāli izstieptiem diožu starmešiem, “Jeep” raksturīgo septiņu vertikālo spraišļu radiator resti un pretēji ierastajam virzienam atveramām aizmugures durvīm. Automobilim nav centrālā virsbūves balsta, bet salonā atrodas seši sēdekļi (sērijveida versija visticamāk iegūs 2+3+2 sēdekļu formulu) ar multimediju sistēmas ekrāniem, kas iebūvēti to atzveltnēs.

Apvidnieka motortelpā atrodas hibrīdiekārta, kuras jaudu ražotājs neatklāj, tomēr zināms, ka sērijveida modelis tiks komplektēts ar 2,0 litru četrcilindru benzīna motoru un 3,0 litru sešcilindru agregātu.

Visbeidzot, amerikāņu markai tuvi ziņu avoti pieļauj, ka sērijveida modelis pie pircējiem dosies ar nosaukumu “Commander”, ko “Jeep” izmantoja 2005.-2010.gada periodā ražotam apvidus auto.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.