Renault Trucks rūpnīcā izgatavots astoņsimttūkstošais Renault kravas auto

2017. gada 6. aprīlī svinīgā ceremonijā Renault Trucks rūpnīcā Burganbresā Renault Trucks prezidents Bruno Blins (Bruno Blin) pasniedza atslēgas no C430 8 x 4 kravas automašīnas Tjerī Pižonam (Thierry Pigeon), Groupe Pigeon rīkotājdirektoram.

Šī konkrētā kravas automašīna bija astoņsimttūkstošais Renault Trucks modelis, kas noripojis no Burganbresas rūpnīcas konveijera, kas darbojas kopš 1964. gada.

Ceturtdien, 2017. gada 6. aprīlī, Renault Trucks prezidents Bruno Blins pasniedza Groupe Pigeon prezidentam Tjerī Pižonam atslēgas no astoņsimttūkstošās Renault Trucks Burganbresas rūpnīcā izgatavotās kravas automašīnas.

Šis eksemplārs ir C430 8 x 4 modelis ar cementa maisītāju un papildinās Pigeon 500 kravas automašīnu autoparku. „Groupe Pigeon jau pieder vairāki Renault Trucks transportlīdzekļi. Mēs zinām, ka varam paļauties uz to kvalitāti, uzticamību un izturību gadu no gada,” saka Groupe Pigeon prezidents Tjerī Pižons. „Mēs esam ļoti apmierināti ar jauno Renault Trucks modeļu degvielas ekonomiju, komfortu un ekspluatācijas ērtumu. Šīs kravas automašīnas piedāvā mūsu autovadītājiem vislabāko iespējamo darba vidi.”

Ceremonijas laikā Bruno Blins teica: „Burganbresa ir unikāla vieta. Kopš 1964. gada šeit tiek ražotas kravas automašīnas, kas atbilst visstingrākajām profesionāļu prasībām, piemēram, Groupe Pigeon. Mūsu prasme piedāvāt tieši to, ko pieprasa tirgus, ir balstīta uz ciešu sadarbību ar klientiem.” Bruno Blins arī pateicās Renault Trucks izplatītājam Bretaņā Kertrucks, kas sadarbojas ar Groupe Pigeon.

Renault Trucks ražotne Burganbresā tika atklāta 1964. gadā. Tajā strādā 1400 darbinieki, kas katru dienu izgatavo 120 kravas automašīnas tālsatiksmes pārvadājumu, celtniecības un smagās celtniecības segmentam (T, C un K sērijas). Renault Trucks Francijā ir arī trīs citas ražotnes: Lionā, Limožā un Blenvilā pie Ornas.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.