Jubilejas “Lada 4×4” – paredzēti 1977 eksemplāri (+ foto)

Aizvadītajā nedēļā vēstījām, ka atzīmējot apvidus auto 40 gadu jubileju, “AvtoVAZ” izlaidīs “Lada 4×4” īpašo jubilejas modifikāciju. Tagad kļuvis zināms, ka “40th Anniversary” skaits būs ierobežots – vien 1977 eksemplāri.

“Lada 4×4 40th Anniversary” virsbūvei rezervēts balts, sarkans, bēšs, terakota un tumši zils tonis, turklāt to varēs pasūtīt arī specifiskajā kamuflāžas krāsojumā, kas pirmoreiz tiek veikts pašas rūpnīcas spēkiem. Šis variants apvieno gaiši zaļus, tumši zilus un melnus virsbūves krāsas plankumus ar melniem riteņu diskiem, kamēr pārējiem virsbūves krāsu variantiem paredzēti melni-sudraboti riteņu diski. Kamuflāžas versijas bamperu metāliskās daļas pārklās ar melnu emalju.

Jubilejas versiju salons iepriecinās ar jaunu mērinstrumentu paneli, stūres un sēdekļu apdari. Sēdekļi būs pārvilkti ar mākslīgās ādas materiālu, sliekšņus greznos nerūsējošā tērauda uzlikas, bet par jubilejas versiju un 40 gadu gadskārtu atgādinās plāksnīte ar nosaukumu un eksemplāra numuru.

Dīleru centri “Lada 4×4 40th Anniversary” saņems jūnijā, modeļa cena: 558 900 rubļu (9240 EUR) par trīsdurvju versiju, 603 900 rubļu (9980 EUR) par piecdurvju variantu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.