Jaunā “Volkswagen Touareg” „spiegu” attēli jau internetā

Pateicoties auto jaunumu medniekiem, kam izdevies noķert jaunās paaudzes “Volkswagen Touareg” apvidus auto izmēģinājuma braucienā, jaunā modeļa attēli drīz vien nonākuši mediju telpā.

Bildīte ir tikai viena, taču ar to pietiek, lai varētu secināt, ka dizaineri centušies izveidot citiem jaunajiem “Volkswagen” modeļiem raksturīgu tēlu, ko uzsver plata hromēta radiatora reste, kas savieno nedaudz slīpi novietotos taisnstūra formas priekšējos lukturus.

Jau agrāk bija zināms, ka jaunais “Touareg” tiek veidots par pamatu ņemot  konceptu “T-Prime Concept GTE”, kas tika nodemonstrēts 2015.gada Pekinas motoršovā. Jaunais modelis dalīs platformu ar “Porsche Cayenne” un “Lamborghini Urus”, bet tirgū par tā galvenajiem konkurentiem kļūs “BMW X5” un “Volvo XC90”.

Trešajā paaudzē “Touareg” pieaudzis izmēros, kļuvis vieglāks un būs pieejams arī septiņvietīgā versijā ar trešo sēdekļu rindu. Motoru piedāvājumā dīzeļa un benzīna motori, kā arī hibrīda modifikācija, kas tiek pievienosies vēlāk.

“Volkswagen” sola apgādāt savu krosoveru līnijas flagmani ar jaunākajām drošības sistēmām un multimediju iekārtām, kā arī uzsver, ka visas apvidnieka versijas būs komplektētas ar pilnpiedziņu.

Jaunā “Volkswagen Touareg” oficiālā debija paredzēta Frankfurtes autoizstādē septembrī. 

Foto: Ekrānšāviņš no autonews.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.