Ženēva 2017 – apaļi 400 – jaunais “Audi RS3 Sportback” pieliek 30 ZS (+ foto)

Audi Ženēvā automīļiem demonstrē vēl vienu ievērības cienīgu auto – RS 3 Sportback. Modeļa jaunais 2.5 TFSI piecu cilindru dzinējs attīsta 294 kW (400 ZS) jaudu un 480 Nm griezes momentu. Sportiskais kompaktās klases modelis no 0 līdz 100 km/h ieskrienas vien 4,1 sekundē.

RS 3 Sportback jaudu demonstrē arī izteiksmīgs dizains – viengabala radiatora reste, Quattro logo uz tās un lielas gaisa atveres auto priekšpusē. Savukārt aizmugurē elegants RS jumta malas spoileris, gaisa izkliedētājs un RS izplūdes sistēmas lielie ovālie uzgaļi nešaubīgi liks atskatīties. Ar platāku riteņa bāzi, progresīvu auto vadāmību, četru savienojumu aizmugurējo asi un stingru balstiekārtas uzstādījumu RS 3 Sportback apvieno aizraujošu dinamiku ar izcilu stabilitāti. Quattro automobiļa vadīšana ir standarta funkcija, kas iekļauta dinamiskajā vadīšanas sistēmā Audi drive select, kopīgi ar S-tronic, dzinēja pārvaldi un pielāgojamiem izplūdes vārstiem. Kā izvēles opcija pieejama RS sport suspension plus ar adaptīvu amortizācijas kontroli.

Autovadītājs var pats noteikt šo komponenšu darbību, izvēloties starp dažādiem braukšanas režīmiem. Vadāmību pilnveido Electronic Stabilization Control (ESC) ar riteņiem selektīvu jaudas kontroli un sporta režīmu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.