Nepilni 26 000 eiro – 20.februārī jaunās “Opel Insignia” tirdzniecības starts (+ foto)

20.februārī pasūtīšanai kļūs pieejams “Opel” vidējās klases modelis “Insignia”. Vācijā „Grand Sport” sedans maksās 25 940 eiro, universāls „Sports Tourer” – 26 940 eiro.

Otrās paaudzes “Insignia” tapusi uz jaunas platformas, kas sedana svaru ļāvis samazināt par 175 kg, bet universālam izdevies „notievēt” par 200 kg. Sedana garums tagad ir 4,90 m, bet universāls ir deviņus centimetrus garāks.

Jau no rūpnīcas abi modeļi komplektēti ar aktīvo joslas uzturēšanas palīgsistēmu, adaptīvo kruīza kontroli, kas mēra attālumu līdz priekšā braucošajai automašīnai un pielāgo ātrumu, bet vajadzības gadījumā arī bremzē, ja distance strauji samazinās, kā arī septiņu collu multimediju sistēmas ekrānu.

“Insignia” bāzes versijai iebūvēts 1,5 litru četru cilindru benzīna turbo motors, kas attīsta 140 Zs. Piedāvājumā arī šī paša agregāta 165 Zs versija, kā arī divlitru turbo motors ar 260 Zs, kas pieejams kombinācijā ar pilnpiedziņu un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Savukārt dīzeļdzinēju izvēlē ir 1,6 litru motors 110 un 136 Zs versijās, kā arī divlitru agregāts ar 170 Zs. Bez jau pieminētās 8AK transmisiju izvēlē būs arī jauna sešpakāpju manuālā pārnesumkārba.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.