Detroitā atklāj Toyota Camry jauno paaudzi (+ foto)

Pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē Toyota iepazīstinājusi ar jaunās paaudzes Camry sedanu. ASV tirgū tā pārdošana sāksies šā gada vasaras beigās.

Savā astotajā paaudzē Toyota Camry garums sasniedz 4859 mm, bet riteņu bāze – 2820 mm. Pircēji varēs izvēlēties versiju ar 2,5 litru četrcilindru benzīna motoru vai jaudīgāko 3,5 litru sešcilindru agregātu, kas abos gadījumos būs komplektēti ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Savukārt vairāk par apkārtējās vides tīrību uztrauktajiem klientiem piedāvās Camry hibrīdversiju, kurā apvienots benzīna dzinējs un elektromotors.

Ražotājs neatklāj tās tehniskos raksturlielumus, vien no norāda, ka starp līdzīgiem Camry hibrīds būs līderis degvielas ekonomijas jomā.

Toyota Camry būs pieejama četrās aprīkojuma komplektācijās: : LE, XLE, SE, un SXE, bet sportiskāka veidola cienītāji varēs pasūtīt Sport paketi ar 19 collu riteņiem, agresīvāka izskata bamperiem, aizmugures spoileri un difuzoru.

Vadītājam palīdzēs adaptīvā kruīzkontrole, joslas uzturēšanas palīgs, sistēma, kas brīdina par iespējamo sadursmi, automātiskā bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju.

Toyota Camry ir ražotājam ļoti svarīgs modelis, ieņemot otro vietu šajā hierarhijā tūdaļ aiz līdera Corolla. Tas ir labi pieprasīts ASV un arī Krievijā, kur tā cena ir 1 407 000 – 2 009 000 rubļu (EUR 22 910 – 32 710) robežās. 

Foto: Ekrānšāviņš no autonews.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.