Prezentēts jaunais “Suzuki Swift” (+ foto)

Japānas autoražotājs Suzuki parādījis kompaktā hečbeka Swift jaunās paaudzes modeli. Eiropas pirmizrādi tas svinēs 2017.gada martā, kad darbu sāks Ženēvas autoizstāde.

Jaunās paaudzes modelis ir 3840 mm garš, 1695 mm plats un 1500 mm augsts. Salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes modeli tas garumā pastiepies par 10 mm un tikpat daudz sarucis augstumā. Riteņu bāzei pielikti 20 mm un tagad tā sasniedz 2450 mm.

 

Japānas tirgū hečbeks pieejams ar trim motoriem. Bāzes versijai tiek uzstādīts 1,2 litru četru cilindru atmosfēriskais agregāts ar 67 Zs (118 Nm), kas var strādāt pārī ar piecu pakāpju manuālo transmisiju vai variatoru. Pircējam tiek piedāvāta arī Mild Hybrid spēka iekārta, kas apvieno jau pieminēto 1,2 litru benzīna motoru un nelielu (3,1 Zs; 50 Nm) elektromotoru, kas palīdz brīžos, kad nepieciešama papildu enerģija, piemēram, apdzenot. Hibrīdversija komplektēta ar variatora transmisiju.

 

Trešais Swift dzinējs ir BoosterJet trīscilindru turbo agregāts, kas attīsta 102 Zs (150 Nm) un var strādāt arī tandēmā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

 

1,2 litru versijas var izvēlēties priekšpiedziņas vai visu riteņu variantā, bet jaudīgākajam motoram pilnpiedziņa nav paredzēta.

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.