Trīs “Volkswagen” jaunumus testē Dienvidāfrikas ceļos (+ video)

“Volkswagen” publicējis video, kurā redzami trīs kompānijas jaunumi, kuru spējas tiek pārbaudītas īpaši ekstrēmos apstākļos.

Dienvidāfrikas mainīgajos apstākļos tiek izmēģināti “Volkswagen Allspace”, “Arteon” un “up! GTI”.

“Allspace” (Ķīnā “Tiguan L”) ir krosovera “Tiguan” pagarinātais modelis, ko par piemaksu var aprīkot ar trešo sēdekļu rindu. No parastā “Tiguan” tas atšķiras ar garāku riteņu bāzi (+ 110 mm), kas nāk par labu aizmugures pasažieru komfortam.

“Arteon” kļūs par “Volkswagen” sedanu līnijas flagmani kompānijas modeļu piedāvājumā nomainot neveiksmīgo “Passat CC”. Automašīna būs aptuveni 50 mm garāka par “Passat”, bet bagāžas nodalījuma tilpums sasniegs 1700 litrus. “Volkswagen” sola komfortablu pārvietošanos arī aizmugures pasažieriem, kuriem būšot „pietiekami vietas gan kāju zonā, gan arī virs galvas”. “Arteon” pirmais iznāciens plašākas publikas priekšā gaidāms Ženēvas autoizstādē, 2017.gada martā.

Trešais jaunums pievienosies kompānijas mazākā modeļa up! saimei. Tā ir “GTI” modifikācija, kas saņēmusi modernizētu piekari, sportiska noformējuma salonu un 115 Zs jaudīgu benzīna turbo motoru, kas strādā kombinācijā ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.  

Visi trīs “Volkswagen” jaunumi pircējiem kļūs pieejami nākamgad.

Foto: ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.