Mercedes prezentējis E-klases kupeju (+ foto)

Mercedes-Benz oficiāli prezentējis jaunās paaudzes E-klases kupeju, kas ir lielāka, greznāka un labāk aprīkota salīdzinājumā ar savu priekšteci.

Mercedes jaunums ieņems vietu pa vidu vācu kompānijas C un S-klases kupejām, no kurām tas aizguvis virkni dizaina risinājumu.

Divdurvju kupejas garums tagad sasniedz 4826 mm (+123 mm), platums 1860 mm (+74 mm), augstums 1430 mm (+32 mm), savukārt riteņu bāze pastiepusies par 113 mm – līdz 2873 mm.

Automašīnas salona iekārtojums kopē E-klases sedana interjeru. Dārgākajām versijām pieejams 12,3 collu displejs ar diviem apvienotiem ekrāniem – ciparu mērinstrumentu panelim un informācijas-izklaides sistēmas kompleksam. Tiek piedāvāta arī diožu salona izgaismošanas sistēma ar 64 krāsu variantiem.

Aprīkojumu varēs papildināt ar adaptīvo kruīzkontroli, kas var pildīt savus pienākumus līdz pat ātrumam 210 km/, automātisko parkošanās palīgu, ko var vadīt ar viedtālruni, kā arī Multibeam 84 LED elementu lukturiem, kas automātiski pilda dažādas funkcijas, patstāvīgi pielāgojoties attiecīgajai situācijai.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.