Bentley izgatavo Continental GT Krievijas versijas (+ foto)

Luksusa automobiļu ražotājs Bentley izgatavojis divas kupejas un kabrioleta Continental GT īpašās versijas, kas paredzētas Krievijas tirgum.

Par Silverfox un Magenta Edition nosauktās versijas atšķiras ar divkrāsu virsbūvi un savādāku salona apdari.

Ekskluzīvo Bentley skaits būs vien septiņi eksemplāri: trīs Continental GT V8 S kupejas Silverfox versijā, trīs Continental GT V8 kupejas un viens kabriolets versijā Magenta. Silverfox versijas motortelpā iebūvēts 4,0 litru V8 motors ar 528 Zs jaudu, bet Magenta uz priekšu dzen tāda paša tilpuma astoņu cilindru motors ar 507 zirgspēkiem.

Silverfox nosaukts par godu savulaik visātrākajai lokomotīvei, kas 1936.gadā pa ceļam no Londonas līdz Edinburgai spēja ieskrieties līdz 182 km/h. Šis variants atšķiras ar pelēkmelnu virsbūvi un atbilstošu interjera noformējumu ar melnas ādas sēdekļiem, kurus grezno dzeltenu diegu nošuvums.

Savukārt Magenta paredzēta daiļā dzimuma pārstāvēm, tādēļ automašīnas eksterjera un interjera noformējumam izvēlēts purpura un baltas krāsas salikums.

Maskavas un Sanktpēterburgas dīleriem ekskluzīvās automašīnas tiek solītas decembrī. Cenas vēl tiks precizētas, taču jādomā, ka tās būs augstākas nekā standarta Continental GT V8, kas Krievijā maksā, sākot no 12,7 miljoniem rubļu (EUR 195 000). V8 S ir vēl dārgāks — vismaz 13,4 miljoni rubļu (EUR 204 880). 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.