“BMW” 8.sērija testos – šoreiz kupeja un kabriolets

Globālajā tīmeklī nonākusi jauna attēlu sērija ar “BMW” 8.sērijas testu prototipiem; šoreiz fotoaparātu objektīvi fiksējuši gan kupejas, gan kabrioleta versijas.

“BMW” astotā sērija atgriežas. Ja kādam vēl par to ir šaubas, tad neticības ēnu kliedē jaunākie spiegu attēli ar kupejas un kabrioleta prototipiem, kas par sērijveida modeļiem pārtaps līdz 2018.gadam.

Interneta vietne “Autobild.de” raksta, ka 8.sērija (G17) tiek pozicionēta kā 6.sērijas pēctecis un konkurents “Mercedes” S-klases kupejai un kabrioletam, atzīmējot hibrīdauto “i8” līdzīgos starmešus un aizmugures bamperī integrētos izplūdes sistēmas izvadus. Būtiski, ka atšķirībā no savulaik ražotās (1989.-1999.gads) astotās sērijas, jaunajiem modeļiem izmantots risinājums ar virsbūves centrālajiem balstiem.

8.sērijas pamatā būs 7.sērijas tehnika. “Autobild” domā, ka astotajai sērijai piestāvētu varenais V12 motors, taču par niknāko visticamāk kļūs “M8” ar astoņu cilindru motoru un aptuveni 650 Zs jaudu. Noteikti būs arī versija ar sešcilindru motoru, kas tiks piedāvāta kā alternatīva “Mercedes S400 Coupe” (367 ZS).

Vācu mediji vēsta, ka 8.sērijas kupeja bavāriešu piedāvājumam pievienosies 2017.gadā, vēlāk tai sekos arī kabrioleta modelis ar auduma jumtu. 

BMW 8.sērija 1988.gads

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.