Opel Grandland X: jauns kompaktklases krosovera modelis

Jaunais Grandland X ir gluži kā Opel Crossland X lielais brālis. Abi pilnīgi jaunie krosovera modeļi (CUV) tiks prezentēti 2017. gadā un apvienos SUV stilīgumu ar augsta līmeņa braukšanas dinamiku.

Grandland X, ar savu neatvairāmo bezceļa auto izskatu, paaugstināto sēdpozīciju, labo pārredzamību, vieglo iekāpšanu un izkāpšanu, un plašo bagāžas nodalījumu, ideāli atbilst šodienas aktīvajam dzīvesveidam. Stils gudri apvieno robustumu ar eleganci un interjera dizaina koncepcija piedāvā daudz komforta apvienojumā ar izteiktu praktiskumu. Grandland X papildinās Opel jau tā plašo piedāvājumu īpaši populārajā kompaktklasē, kur tas pievienosies veiksmīgajai Astra, Gada Auto 2016, un nesen prezentētajai septiņvietīgajai Zafira.

“Opel Grandland nosaukums apzīmē piedzīvojumu meklētāja tipu, kas vienmēr ir gatavs atklāt kaut ko jaunu – gan pilsētvidē, gan laukos. Mūsu jaunais krosovera modelis izskatās fantastiski un tas palīdzēs Opel zīmolam piesaistīt jaunus klientus,” saka Opel mārketinga vadītāja Tīna Millere (Tina Müller).

Grandland X ir daļa no Opel modeļu ofensīvas, kas paredz 29 jaunus modeļus laika posmā no 2016. līdz 2020. gadam. Jaunais CUV ieies strauji augošajā tirgū: desmit gadu laikā, no 2007. līdz 2017. gadam, Eiropas SUV/CUV daļa, ņemot vērā visus pārdotos jaunos automobiļus, būs pieaugusi no 7% līdz 20%. Opel Crossland X un Opel Grandland X turpinās vadīt šo izaugsmi.

Opel Crossland X ienāks B segmentā nākamā gada pirmajos sešos mēnešos – segmentā, kurā Opel kompaktais SUV, MOKKA X, jau ir pārdots vairāk kā 600 000 eksemplāru. 2017. gada rudenī būs pieejams Opel Grandland X, kas atrodas vienu segmentu virs saviem brāļiem – katra piektā Eiropā pārdotā automašīna pieder kompaktklasei.

 

 
 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.