ASV jaunieši nozog vairākus “Dodge” muskuļauto, trīs no tiem avarē pirmajos metros

ASV no kāda dīleru centra nozagti četri dārgi un ļoti jaudīgi automobiļi, trīs no tiem avarējuši, nenobraucot pat divus kilometrus no nozieguma vietas.

Kā ziņo aizokeāna mediji, 16,17 un 19 gadus vecie tīneidžeri aizdzinuši divus “Dodge Charger” un divus īpaši jaudīgos “Dodge Challenger”, kas aprīkoti ar 717 Zs jaudīgo “Hellcat” dzinēju. Nespējot tikt galā ar milzīgo jaudu, jaunieši trīs no šiem spēkratiem sadauzīja jau pirmajos divos kilometros.

Noziegums atklājās, kad viens no dīleru centra darbiniekiem garām braucot, pamanīja, ka dažām automašīnām, kas bija izliktas pārdošanā, ieslēgtas gaismas. Viņš nekavējoši izsauca policiju.

Drīz vien aizdzītie spēkrati un arī paši vainīgie tika atrasti, taču zaudējumi ir lieli – tikai viena mašīna varēs atgriezties dīleru centrā bez remonta, vienu iespējams salabot, bet divus spēkratus diemžēl vairs nevarēs atjaunot. 

Pateicoties 717 Zs (881 Nm) jaudīgajam V8 motoram “Dodge Challenger Hellcat” 100 km/h var sasniegt 3,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 320 km/h.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.