Leiši pārbūvē “BMW M4” par sacīkšu auto ar vidū novietotu motoru (+ video)

Lietuvas kompānija “Race Tech”, kas specializējas sērijveida modeļu pārbūvē par sacīkšu auto, prezentējusi savu jaunāko projektu – “BMW M4 Silhouette”, kas izgatavots pēc nīderlandiešu komandas “JR Motorsport” pasūtījuma.

“M4 Silhouette” ir pamatīgi pārbūvēts “BMW M4”, kas tikai vizuāli atgādina sērijveida auto. Patiesībā visi virsbūves paneļi nomainīti pret vieglākiem analogiem, kā rezultātā automašīnas masa samazinājusies līdz 1006 kilogramiem.

Motors tagad atrodas pirms aizmugurējās ass, turklāt tiek izmantots nevis oriģinālais “M4” 3,0 litru agregāts, bet gan 3,2 litru sešcilindru dzinējs no savulaik ražotās sporta versijas “BMW M3 CSL”, palielinot tā jaudu no 360 līdz 500 zirgspēkiem.  Piekļuve motoram notiek pa aizmugures logu, kas nomainīts pret pleksistikla izstrādājumu. Konstrukciju papildina pārveidoti bamperi, pamatīga izmēra priekšējais spoileris, aizmugurējais spoileris un difuzors.

“BMW M4” vācu kompānijas piedāvājumā ienāca 2013.gadā. Aizmugurējās piedziņas kupeja aprīkota ar 431 Zs jaudīgu sešcilindru motoru, kas strādā komplektā ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Kopš 2015.gada oktobra saimi papildina sacīkšu versija “GTS” ar 500 Zs motoru, kas tiks izgatavota ierobežotā vien 700 eksemplāru lielā skaitā.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.