Lada Vesta visjaudīgākā versija nonāk pārdošanā

AvtoVAZ uzsāk sedana Lada Vesta visjaudīgākās modifikācijas tirdzniecību. Ar 1,8 litru 122 Zs motoru aprīkotais automobilis Krievijā maksā vismaz 632 000 rubļu (EUR 9565).

Vispirms tirdzniecībā nonāks versija ar robotizēto pārnesumkārbu, bet vēlāk kļūs pieejams arī variants ar mehānisko transmisiju. Tehniskie dati atklāj, ka komplektā ar mehānisko kārbu 122 Zs Vesta 100 km/h sasniedz 10,2 sekundēs, bet kombinācijā ar “automātu” – 12,1. Maksimālais ātrums pirmajā gadījumā būs 188 km/h, otrā – 186 km/h.

Jaunā versija šobrīd nopērkama vienīgi aprīkojuma komplektācijā “Comfort”, kas ietver divus gaisa spilvenus, ЭРА-ГЛОНАСС navigāciju, kondicionieri, audio sistēmu ar Bluetooth un USB, stabilizācijas sistēmu un elektronisko palīgsistēmu, kas palīdz uzsākt kustību slīpumā.

Lada Vesta sedans ir pārdošanā no 2015.gada. Tas ir viens no AvtoVAZ visvairāk pieprasītajiem modeļiem, kas šajā valstī pārdotāko automobiļu Top-10 stabili ierindojas 4.vietā.

Klientiem tika piedāvātas sešas aprīkojuma versijas, taču tikai viens spēka agregāts – 1,6 litru 106 Zs benzīna motors savienojumā ar piecu pakāpju mehānisko vai robotizēto pārnesumkārbu. Tagad motoru izvēli papildinās 122 ZS (170 Nm) dzinējs. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.