Mercedes piedāvājumu papildina X-klase

Vācijas autobūves kompānija Mercedes-Benz prezentējusi savu pirmo sērijveida pikapu, kas iekļausies ražotāja jaunizveidotajā X-klasē.

Mercedes pikapa pamatā ir lonžeronu rāmis un Nissan Navara tehniskā bāze. Tajā pašā laikā vācu ražojums izcelsies ar krietni augstvērtīgāku aprīkojumu, kas sevišķi labi pamanāms kabīnē. X-klases pikaps būs komplektēts ar V6 dīzeļdzinēju, 4Matic pilnpiedziņu, centrālā un aizmugurējā diferenciāļa bloķētāju.

X-klases pikapam būs pieejama multimediju sistēma ar integrētu SIM karti, funkcija, kas ļaus kontrolēt automobili no attāluma ar viedtālruņa aplikācijas palīdzību, dažādas drošības sistēmas, kas strādā, izmantojot video kameru, radaru un sensoru piegādāto informāciju. 

Pikapa kravnesība ir 1,1 tonna un tas drīkstēs vilkt līdz pat 3,5 tonnas smagu piekabi vai treileri.

Zviedrijā sarīkotajā prezentācijā Mercedes nodemonstrējis divus X-Klases pikapa variantus: Stylish Explorer un Powerful Adventurer. Pirmais no tiem ir baltā krāsā, aprīkots ar 22 collu riteņu diskiem, virsbūvē integrētiem kāpšļiem, diožu gaismu virtenīti, kas apjož kravas kastes aizmugures bortu pa perimetru, ar dabīgo ādu apvilktiem sēdekļiem un ozolkoka interjera dekoriem.

Otra versija krāsota dzelteni zaļā krāsā, komplektēta ar apvidus riepām, oglekļa šķiedras svarīgāko mezglu aizsargiem, elektrisko vinču un sakabes āķi.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.