Modernizēto “Volkswagen Golf” parādīs novembra sākumā

Vācijas autobūves kompānija “Volkswagen” darījusi zināmu, ka modernizētais “Golf”, kas saņēmis būtiskus uzlabojumus konstrukcijā, tiks atklāts novembra sākumā.

Paredzams, ka feislifta procesā golfiņš tiks pie jauna dizaina priekšējās un aizmugures optikas un diožu dienas gaitas lukturiem, kas agrāk bija pieejami vienīgi Golf „zaļajām” versijām – hibrīdam “GTE” un elektriskajam “e-Golf”.

Papildaprīkojuma sarakstā būs atrodams digitālais mērinstrumentu panelis, ko “Volkswagen” pirmoreiz izmantoja jaunās paaudzes “Passat” topversijai un multimediju iekārta ar žestu vadību, ko volfsburdzieši izgatavoja 2015.gada konceptam “Golf R Touch”. Jau no pieminētā “Passat” pārceļojušas arī vairākas noderīgas palīgsistēmas, piemēram, sastrēgumu asistents, kas ļauj sekot priekšā braucošajai automašīnai  automātiskā režīmā vai piekabes asistents, kas palīdzēs izpildīt grūtākos manevrus atpakaļgaitā, ja golfiņam būs piekabināts treileris vai piekabe.

Motoru klāstam pievienosies jauni 1,5 litru turbo četrcilindru dzinēji, kas aizstās līdz šim izmantotos agregātus ar 1,4 litru tilpumu. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.