Kārtīgs rrrrrr – “Volkswagen Tiguan” krosovera jaudīgā versija testos (+ video)

Globālajā tīmeklī publicēts jauna “Volkswagen” testu prototipa video. Eksperti ir pārliecināti, ka Nirburgringas trasē redzams “VW Tiguan” jaudīgais modelis “Tiguan R”.

Jaudīgais “Volkswagen Tiguan R” no parastās krosovera versijas atšķirsies ar agresīvāka veidola aerodinamiskā aprīkojuma komplektu, kas pieejams ražotāja piedāvājumā “R-Line”. Komplekts apvieno priekšējo bamperi, aizmugurējo spoileri, sliekšņu uzlikas un 19 collu riteņu diskus. Pie atšķirības pazīmēm jāpieskaita arī dubultā izplūdes sistēma ar četriem uzgaļiem – pa diviem katrā flangā.

Zem “Tiguan R” motora pārsega pārsega visticamāk pierakstīsies 300 Zs jaudīgais divlitru turbo motors no sportiskā Golf R hečbeka, kas darbojas komplektā ar septiņu pakāpju DSG divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu.

Jaudīgā krosovera pirmizrādes datums nav zināms, taču tas visticamāk būs 2017.gada jaunums, ko varētu parādīt Ženēvas (marts) vai Frankfurtes (septembris) autoizstādēs.

“Volkswagen Tiguan” jaunās paaudzes modelis debitēja 2015.gada septembrī. Kompaktās klases krosovers pieejams ar četriem benzīna (125-220 ZS) un četriem dīzeļa (115-240 Zs) dzinējiem. Vācijas tirgū tas nopērkams par cenu, kas sākas pie atzīmes 25 975 eiro.

Foto: ekrānšāviņš no youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.