Mazda uzsāk Mazda MX-5 RF ražošanu

No montāžas līnijas Japānā noripojusi leģendārā rodstera slīpā jumta kabrioleta versija.

Mazda Motor Corporation aizvakar uzsākusi Mazda MX-5 RF kabrioleta ražošanu. Ražošana uzsākta Nr.1 Uzinas ražotnē, netālu no centrālā biroja Hirosimā. Iesākumā jaunie modeļi paredzēti Eiropas un Ziemeļamerikas tirgum, kur tirdzniecība tiks uzsākta 2017. gada sākumā. Japānā MX-5 RF tirdzniecība tiks uzsākta jau šogad.

MX-5 RF pilnībā iemieso Jinba-Ittai filozofiju, saskaņā ar kuru autovadītājs un automobilis mijiedarbojas savstarpējā harmonijā, šī filozofija raksturo MX-5 tā 27 gadu pastāvēšanas vēsturē. Mazda divvietīgā automobiļa jaunākā adaptācija ir veidota pievilcīgā slīpā virsbūves dizainā ar trīsdaļīgu nolaižamo jumtu, kuru atverot, aizmugurējā balstu daļa nemaina pozīciju, radot unikālu kabrioleta atmosfēru.

Šā gada 22. aprīlī Mazda MX-5 saražotais skaits sasniedza viena miljona atzīmi. Godalgotais modelis līdz šim ir saņēmis vairāk nekā 280 autonozares balvas visā pasaulē. To vidū ir tituli „Starptautiskais gada auto 2016“ un “Pasaules gada auto dizains 2016”, kas piešķirti pašreizējam ceturtās paaudzes MX-5.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.